Göteborgs Universitet – Annedalsseminariet

Sustainable Interiors:  Reused, redesigned and upcycled Client:  University of Gothenburg - Annedalsseminariet Location:  Gothenburg, Sweden   Directive: Redesign this penthouse-level student dining/kitchen interior with sustainability and reuse at top of mind.

Mötesplats Backa-Brunnsbo

Sustainable Interiors:  Reused, redesigned and upcycled Client:  Göteborg Stad, Mötesplats Backa-Brunnsbo Location:  Gothenburg, Sweden   Directive: Redesign a large former grocery store space that fulfills the community center needs for 5 unique-use spaces within one room; meeting, lounge, dining, craft, and small discussion.

TransDev

Sustainable Interiors:  Reused, redesigned and upcycled Client:  TransDev Location:  Gothenburg, Sweden   Directive: Redesign the entry, bus schedule corridor, and mailroom corridor at the TransDev bus terminal.

Ågrenska

Sustainable Interiors - Reuse and Repurpose (project in process) Client:  Ågrenska Location:  Hovås , Sweden

Backa Kulturhus

Sustainable Interiors:  Reused, redesigned and upcycled Client:  Backa Kulturhus - Selma Lagerlöfs Torg Location:  Gothenburg, Sweden   Directive: Transform a downtrodden conference room into a creative environment for staff as well as local organizations, clubs, and private groups - a conference room 'for the people'.

University of Gothenburg – The Corridor

Sustainable Office Interiors:  Reclaimed, reused, and upcycled in corridor Client:  University of Gothenburg, School of Global Studies Location:  Gothenburg, Sweden

Down the Rabbit Hole Café

Sustainable Interiors:  Reclaimed, reused, custom redesign and upcycled Client:  Down the Rabbit Hole café Location:  Gothenburg, Sweden  

Lundby Youth Center – Hikikomori

Sustainable Interiors:  Reclaimed, reused, custom redesign and upcycled Client:  Lundy Mötesplats - Hikikomori youth center Location:  Gothenburg, Sweden

Int’l School of the Gothenburg Region (ISGR)

Sustainable School Interiors:  Reclaimed, reused, custom redesign and upcycled Client:  ISGR Location:  Gothenburg, Sweden

Bivab

Sustainable Office Interiors:  Reclaimed, reused, custom redesign and upcycled Client:  Bivab Location:  Gothenburg, Sweden