HÅLLBARA INREDNINGAR

Våra unika återanvända och återämnade inredningar ger både design- och miljömedvetna kunder ett alternativ till traditionell inredningsstil. Vi skapar sammanflätade historier mellan materialet´s härkomst och dess återanvändning som blir till unika “A-HA” upplevelser. Dessutom hjälper skapande processen personerna som är involverade i varje enskilt projekt att hitta tillbaka.

reclaimed interior design conference room
conference chairs

AVVECKLINGSPROJEKT

När ert företag är på väg att flytta, konsolidera, expandera eller renovera – då matchar vi era överblivna möbler och inventarier med lokala, ideella föreningars behov. Istället för att allt slängs i kontainrar och körs iväg till tippen, ser vi till att era gamla möbler kommer till användning hos skolor, ungdomsverksamheter och andra ideella föreningar som är i desperat behov att lägga sin begränsade budget på sin kärnverksamhet istället för på nya möbler. Se vår kortfattade video för att se hur det görs.

SPECIAL BESTÄLLNINGAR

Vi tycker att alla utrymmen borde ha något särskilt och speciellt som ger ett “WOW”-intryck och får en att stanna upp. Vi designar och skapar unika möbler, lampor och konst av återanvänt och återämnat material, som kan passa in var som helst.

reworked lamp design
creative reuse workshop

TEAMBUIDING WORKSHOPS

Att återskapa med återanvänt material kräver annorlunda lösningar och nya tankesätt. Våra teambuilding- och skolgrupp-workshops utmanar er grupp att återanvända material och skapa grupp-projekt eller individuella konstverk för både hem och kontor. Inga kreativa förkunskaper behövs då vi guidar er genom processen av att “skapa någonting av ingenting”.

DELA VÅR STUDIO

Har du ett eget projekt att bygga eller göra om, men saknar utrymme, verktyg eller helt enkelt inte vill smutsa ned ditt hem i processen, så kom och dela vår studio med oss! Hyr in dig per timma och bli en del i vår gruppsamverkan med många olika kunskaper, idéer, inspiration och lösningar.

studio share at reCreate Design Company
Mike and Micki at reCreate Design Co.

KONSULTTJÄNSTER

När ni har arbetskraft men saknar idéer kan vi erbjuda våra tjänster inom hållbar återbruksexpertis. Konsultprojekt inkluderar konferenser, kongresser, evenemangsplanering och mycket mer. Saknar ni arbetskraften, då tar vi oss gärna an projektledningen också!

SOCIALT FÖRETAGANDE

Det är inte bara skräpmaterial som får ett nytt liv i vår studio. Vi har sett hur vårt ovanliga och unika förhållningssätt till kreativ återbruksdesign även lett till en naturlig rehabilitering av människor. Därför arbetar vi tillsammans med arbetsförmedlingen för att engagera individer som isolerats från arbetsmarknaden. Deras historier blir en del av våra kunders historier, som skapas genom inrednings- och avvecklingsprojekt. Projekten resulterar i otroliga personliga utvecklingserfarenheter, både för våra kunder och våra deltagare.

social enterprise intern