3

Ska ert företag flytta, expandera, omstruktuera eller omdanas?

Se vår video och lär dig hur ni gör er av med ert överskott av oanvända möbler – medan ni även förstärker er hållbarhetsprofil och hittar besparingar i er projektbudget!

Vi matchar företag med lokala skolor och ideella föreningar som behöver era gamla möbler.

Ni tar ansvar för att förlänga livscykeln av de möbler och det material ni inte behöver längre, och skolorna och de ideella föreningarna får lägga sin begränsade budget på mera ändamålsenliga aktiviteter. En win-win-win situation där alla blir nöjda!

Kan du inte se videon? Här är kontentan!

Du har ett problem! Ditt företag är redo för omdaning, flytt eller konsolidering. Allas fokus ligger på det nya kontoret och de nya möblerna… men ingen ägnar en tanke åt vad som ska hända med de gamla? (Vem tar ansvar för att göra sig av med de gamla?)

Resultatet?

Era gamla möbler dumpas i kontainrar och körs iväg till tippen till följd av ett sista minuten och stressat beslut, vilket inte gör någon glad!

Möt Micki och Mike på reCreate Design Company. De är experter på att hitta nya användare åt era gamla möbler.

Till att börja med fastställer de ett återförsäljningsvärde, vilket krediteras tillbaka till ER budget. Sedan hjälper de er att donera det som kan ges bort. Lokala skolor och ideella föreningar BEHÖVER möbler. Micki och Mike matchar deras behov med era gamla möbler och inventarier. Mottagarna får lägga sin begränsade budget på viktigare saker, och ni besparar er både transport- och miljö kostnaderna för att bli av med dem. Alla vinner! Det som blir över blir återvunnet, vilket blir till värme för både hem och företag runt om i Sverige.

Innan du vet ordet av, så har ert problem lösts!

När allt är klart får ni dessutom en rapport som sammanfattar ert företags bidrag till riktig hållbarhet. Den innehåller godbitar som besparingar, % av möbler som återanvänts, lättförståeliga återvinningsresultat, och bäst av allt – profilerna och tack-breven från de skolor och ideella föreningar som ni varit med och hjälpt.

Det är en färdiggjord, skräddarsydd PR kampanj som ni kan dela med era anställda, företagspartners, och världen! Inventarie avveckling fungerar, både miljömässigt och ekonomiskt!

Frågan är…. Tar ditt företag verkligen hållbarhet på allvar? Hör av er till oss och låt oss se till att det händer!

reCreate Design Company
www.recreatedesigncompany.com