på kontoret

hemma

Vi tillbringar så mycket som hälften av våra vakna timmar på jobbet. Därför tycker vi att vår arbetsplats bör vara en kreativ fristad som gynnar en positiv arbetsmiljö mellan kollegor. Vi tycker också att en arbetsplats borde reflektera det växande fokuset på hållbarhet och miljöhälsa. Därför startade vi reCreate Design Co. som ett hållbart inredningsdesignföretag som levererar projekt vars syfte är att minska kostnaden av ny-konsumption, förlänga livscykeln på existerande möblemang, och att injicera en stor dos unik personlighet i er kontorsprofil – med återbruksdesign som varken uppoffrar kvalitet eller stil!

Låt oss fika och diskutera hur vi kan öka kreativiteten hos er genom återbruksdesign – och samtidigt ge ert företags CSR profil ett lyft. Vi arbetar direkt med företag och organisationer som vill utforska återbruksinredningar i sin helhet, såväl som med inredningsdesigners och arkitekter som letar efter en viss, unik specialbeställning att nästla in i deras egna designprojekt.

Många av oss inreder våra hem med tanke på återförsäljningsvärdet. Det är dags att sluta upp med sådana fasoner och börja inreda ditt hem så att det reflekterar dig och din unika stil. Mike och Micki på reCreate Design Co. arbetar tillsammans med dig för att planera och skapa en specialbeställning – eller ett helt utrymme – med våra unika, återanvända och återämnade konstverk, möbler och lampor.

Vi brinner för att skapa utrymmen som ger dig en högst personlig sfär att leva i, dina gäster en “Wow”-upplevelse och alla något att prata om! Om det är en entré som bara vägrar att hälsa dig välkommen, ett rum som ser ut som vilket rum som helst, eller ett utrymme på en vägg som bara skriker efter en dos “detta är mitt hem” – bestäm en budget och skicka oss ett meddelande. Vi kommer skapa något som är fantastiskt och helt personligt och unikt med enbart återanvänt och återämnat material. Det är det här vi gör – och vi är ganska bra på det, om man nu får säga det själv!

portfolio of custom spaces

portfolio of custom pieces