Projekt: Redesign korridormötesplats på Arbetarrörelsens folkhögskola i Göteborg (AFiG)

Kund:  AFiG

Stad: Göteborg, Sverige

Detta var en utvidgning av förra årets biblioteksredesign med samma kund. Den inkluderade:

  • Nyinköpta begagnade fåtöljer i blandade färger som återspeglar biblioteksprojektet längre ned i korridoren
  • Vårt special-redesignade ‘amoeba’ bord, gjort av en gammal röd skrivbordsskiva
  • Återanvända tidsskriftshållare som inte längre skulle användas när ett lokalt företag flyttade och nyinredde
  • Våra skräddarsydda redesignade lampor, inspirerade av ett set vi gjorde till biblioteket med återanvända glaskupor och förädlade träskålar handplockade från second hand butiker runt om i stan
  • Kundens vita förvaringsskåp återanvändes och upcyclades med vinylbokstäver