piano art progress

Har du någonsin undrat vad som händer bakom kulisserna under ett av våra hållbara återbruksinredningsprojekt? Det är ett galet redesign-pussel i ständig förändring, med återbruksmaterial som sällan beter sig som man vill; ett scannande av dussintals olika inköpsplatser, både online och fysiska, för att hitta rätt mix av återanvända kontorsmöbler; att besegra utmaningen av en långt ifrån perfekt arbetsplats (finns en sådan?); att utöva flexibilitet och tålamod; och att under projektets gång försöka upprätthålla visionen och helheten i konceptet. Puh! Det var mycket på en gång! Men det är så det känns. Ibland lite kaotiskt, men belöningen för ett väl utfört uppdrag… ovärderlig. 

Vill ni se de fina, färdigpolerade projektbilderna från inredningsredesign-projektet på Oscar Fredriks Kyrkas församlingshem, så ta en titt på vår portfolio på hemsidan för att få ‘oj:a’ och ‘aha:a’ och lite.

Det är här på bloggen som vi kommer att visa upp den realistiska ‘baksidan’ på hur vi sätter ihop ett hållbart återbruksinredningsprojekt. Vi har flera kommande inlägg som kommer att visa bakom-kuliss-bilder (BKB) på höjdpunkterna i ett projekt, som exempelvis våra 50-60-tals inspirerade träspillsbänkar till Oscar Fredriks församlingshem, tygspills-återbrukskonstverket, det ‘flytande’ hjärtat, och min favorit – återbrukskonstverket av isärplockade pianodelar (att bara tänka på det får mig att ‘oj:a’ och ‘aha:a’ inombords!)

Tills vi får upp alla de inläggen, så är här några av våra BKB (i ingen bestämd ordning) från redesignprojektet på Oscar Fredriks Kyrka. Njut av bildkavalkaden! 

Mike

 

 

salvaging slate from church roof

taping off cabinet doors for chalk paint

piano art progress

piano art progress

sculpture behind the scenes

heart sculpture in progress

sustainable interior project in process

handmade pillows

heart sculpture in progress

project meeting

painting

heart sculpture installation

heart sculpture installation

fabric wall art in progress

painting cabinets with chalk paint

making foam seat for bench

buying foam scraps

making bench from scrap wood

making bench from scrap wood

redesign bench process

sustainable interior behind the scenes

redesigned amoeba table

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 3 =